Program do zarzadzania umowami

System POS to projekt gastronomiczny do prowadzenia każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe oraz tymże podobne.

Dla średnich i większych lokali POS bardzo doskonale kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy i długich sieci gastronomicznych. To ważne narzędzie, dopasowane do lekturze na jakiejkolwiek liczbie stanowisk POS. Program w przejrzysty sposób usprawni prowadzenie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym elementem rzeczy w pokoju. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni również na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

kamery mikroskopoweKamery mikroskopowe, labolatoryjne ZEISS,MOTIC - Mikroskopy

Zgodność z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami i stylami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Działanie na określonym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacji o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w mieszkaniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.