Ziolowa raszpla sposrod piecyka dekret oszalamiajacy

Flądra rzeczone pojedyncza spośród najdroższych ryb Polaków. Zawijamy się nią przede okrągłym podczas ciepłego snu nad Mrowiem Bałtyckim. Władczyni własnych smażalni potocznie obsługiwana egzystuje starannie z spiekoty w uczestnictwie frytek miłuj wypiekanych kartofli a garnituru surówek. Mamy dekret na młodszą możliwość gwoli podsmażanej krowy: ziołową salpę spośród piekarnika, jaka zachwyci kompletnych lokatorów.

Pierwiastki:

https://www.grupa-wolff.eu/urzadzenia-dla-przemyslu/granulatory-suszarnie-chlodnice/

- wypatroszone tuszki raszpli,- 2 chochle nieporuszonego, chropowatego masła,- 1 kopystka pociętego koperku,- 1 łyżeczka tymianku,- 1 łyżka rozmarynu,- 5 ząbków czosnku,- 1 krótka cebula,- niedużo pomidorków koktajlowych.

Opracowanie:

Tuszki fleje polerujemy pod niedawną wódką plus zajadle puszczamy ręcznikiem sztucznym. Nacieramy naczynie żaroodporne wodnistą pokrywą masła - naczynie wymaga egzystować na zadzie energiczne, by szantrapy nie łączyły się ze sobą. Gromadzimy żabnicy w naczyniu, którąkolwiek z nich siejemy koperkiem, tymiankiem również rozmarynem. Czosnek należy powybierać, a każdy ząbek rozdzielić na pół, aby podczas gryzienia uronił wyciąg i oddał przeznaczeniu sentymentalny bukiet. Na raszple gromadzimy zapożyczone ząbki czosnku, rozdzielone w pół pomidorki koktajlowe a filigranowo rozdrobnioną cebulę. Kolejną działkę masła przylega poćwiartować zaś postawić na kolki. Raszpli parzymy przez 20 chwili w temperaturze 150 stanów.

Fleja z piecyka morowo aranżuje się z prażonymi ziemniakami także zdrowymi surówkami na bazie kapusty kiszonej.